Astrologija tarot

Astrologija tarot

Astrologija tarot – što je tarot

Svakoga od nas zanima što će nam se dalje dogoditi u životu, te kako će neke stvari završiti. Sve tajne i odgovore vam može otkriti astrologija tarot. već iz doba staroga Rima se može pronaći dokaze da su se ljudi bavili sa proricanjem sudbine, te su se služili raznim tehnikama kako bi otkrili što neki snovi znače, što će se dogoditi u dalekoj budućnosti te kako će neke aktualne stvari završiti ili da čovjek dobije odgovor na neko svoje pitanje. Tarot je najkorištenija devijacijska metoda te se ona prakticira u mnogobrojnim europskim zemljama. Već se dugi niz godina koristi kod raznih naroda, pa tako je i kod nas astrologija tarot veoma popularna. Tarot majstor vam može otvoriti karte na vas te vam pružiti odgovor na svako vaše pitanje i otkriti vam pto vam slijedi dalje u životu. Sada ih možete s lakoćom nazvati jer na internetu imate razne astro web stranice specijalizirane za ovu uslugu.

Astrologija tarot – čitanje tarot karata

Astrologija tarot vam je set izduženih karata koje se u mnogim zemljama koriste za proricanje sudbine i otkrivanje odgovora na sva moguća pitanja. Set sadrži 78 karti, od kojih 22 karte čine set velika arkane. Velika arkana je jedina od tri seta tarota koja se koristi za potrebe proricanja sudbine. Može se reći da je to srce samog tarota, te je simbol emocionalnog, duhovnog, fizičkog i intelektualnog aspekta čovječanstva. Ovaj set od 22 karte vam predstavlja slabost, nadu, strah i sve najtamnije dijelova čovjeka. Velika arkana se sastoji od Lude, Kraljice, Kralja, Pape, Čarobnjaka, Visoke svećenice, Ljubavnika, Kočije, Kotača, Pravde, Pustinjaka, Snage, Sreće, Obješenog čovjeka, vraga, Smrti, Umjerenosti, Kule, Suda, Zvijezde, Sunca, Mjeseca i Svijeta. Astrologija tarot karte su raspoređene po rednim brojevima koji idu od 0 do 21. Razlog k tome je što je prva karta Luda koja je glavni lik u ovom setu tarot karti, te on nosi i broj 0 i broj 22, jer je on prikaz rođenja i smrti života, jednog ciklusa života.

Astrologija tarot – uživo tarot čitanje

Sada možete pronaći razne astrologija tarot web stranice preko kojih možete kontaktirati profesionalne tarot majstore s dugogodišnjim iskustvom. Oni će vam pomoći da napokon saznate sve što vas je ikada zanimalo o sebi, o svojoj budućnosti pa čak i o nekome drugome. Iz udobnosti svojega doma možete ih nazvati kada god to vama paše jer su vam tarot majstori dostupni svakoga dana od 0 do 24 sata. Bez obzira što vas točno zanimalo, bilo nešto vezano uz vaš posao, ljubav, novce, karijeru, obitelj ili zdravlje, možete ih slobodno to pitati te će vam oni zauzvrat dati što preciznije i točne odgovore. Astrologija tarot majstori su uvijek tu za vas kada vam treba dodatna pomoć i kada niste sigurni što da učinite uz nekoj situaciji. Oni će vam ponuditi odgovor koji vi tražite te vam dati savjet kako da se nosite s nekom situacijom i što da napravite u tom trenutku.

Nazovite tarot majstore