Astrologija

Astrologija

Astrologija se koristi od davnina

Kada se spomene astrologija, mnogi pomisle na doslovno prevođenje riječi što bi se prevelo kao znanost koja se bavi proučavanjem zvijezda. No, za mnoge ljude ona je mnogo više pa se tako ona definira kao disciplina koja se svrstava u područje alternative i ezoterije. Bavi se praćenjem kretanja i međusobnih utjecaja planeta, odnosno, nebeskih tijela te se proučava njihov utjecaj na čovjeka, ali i na druge događaje koji se odvijaju svuda oko nas. Neki smatraju da je ona praznovjerje te da nema nekih temelja, no činjenica je da postoje ljudi koji se aktivno bave proučavanjem kretanja nebeskih tijela te koje to posljedice na sve oko nas naziva. Astrologija postoji odavna te nije novost, pa su astrologiju tako mnogi savjetovali kroz povijest, od običnog čovjeka po sve do važnih vođa i ličnosti koji su nerijetko postupali po savjetima koje su dobili od astrologa s obzirom na to kakav je položaj nebeskih tijela u tom trenutku bio.

Astrologija može dati individualne odgovore

Iako je astrologija drevna metoda proricanja budućnosti i događaja koju su koristile Maje, Azteci te mnogi drugi drevni narodi, kod nas je postala poznatija kako su se pojavile kontakt emisije te mnogi servisi za predviđanje budućnosti. Uz astrologiju se često veže horoskop, no ona je više od samog horoskopa. Astrologiji je poželjno pristupiti individualno te je tumačiti za svakog ponaosob jer ona daje individualne odgovore. Postoje mnogi oblici astrologije te se ona tako dijeli na primjer na horarnu astrologiju, natalnu astrologiju, usporednu astrologiju te mnoge druge. S obzirom na to kakvo se pitanje postavlja, astrolozi otvaraju i izrađuju drugačije astrološke karte kako bi dobili konkretan odgovor na postavljeno pitanje. Astrologija kao disciplina zahtijeva neke specifične podatke kako bi mogla dati precizan odgovor te je stoga vrlo važno znati datume osoba i događaja za koje se pita, a za određene vrste astrologije izrazito je važan podatak vrijeme rođenja kako bi se dobio točan uvid u kretanje planeta u danom trenutku.

Astrologija i kako kontaktirati astrologe

Astrologija svakodnevno privlači sve veći broj ljudi. Bilo da se radi o onima koji žele dobiti odgovore uz njenu pomoć ili da se radi o ljudima koji bi željeli više znati te sami naučiti tumačiti kretanje nebeskih tijela te njihov odnos na događaje oko nas. Astrologija se vrlo često veže uz tarot i druge metode proricanja budućnosti, no ona kao takva može funkcionirati samostalno. Mnogi astrolozi su ujedno i tarot majstori te ponekad znaju kombinirati te dvije tehnike kako bi osobi koja postavlja pitanje dali što je moguće precizniji i opsežniji odgovor. Astrologe je danas izrazito lako kontaktirati te se s njima može stupiti u kontakt putem raznih medija. Najpopularnije konzultacije su ipak putem telefonskih linija jer one pozivatelju omogućuju povjerljivost te sve što se priča ostaje između astrologa i osobe koja traži pomoć. Astrolozi su tu za vas nevažno jeste li samo znatiželjni ili imate neki problem i tražite savjet kako postupiti u danom trenutku.

Nazovite tarot majstore