Astrotarot

Astrotarot

Astrotarot vaš najbolji savjetnik u svim situacijama i problemima

Priznajte da rado odlazite u trgovine, kafiće i restorane gdje radi ljubazno osoblje, doktorima u koje imate povjerenje i općenito na mjesta gdje se dobro osjećate i gdje vas nitko ne kritizira niti diskriminira po ikojem pitanju. Mjesto gdje se uvijek osjećate shvaćeno i prihvaćeno postoji, to je astrotarot vaš najbolji savjetnik u svim situacijama i problemima, mjesto gdje možete pitati i stvari koje se ne usudite pitati ni svoje najbolje prijatelje kojima sve govorite.

Astrotarot je mjesto dobrih ljudi, vrsnih majstora mnogih tehnika i metoda, dobrih vibracija, velike empatije, dubokog razumijevanja za sve ljudske probleme, pozitivnih stavova i ogromnog znanja i stručnosti u proricanju budućnosti. Nemoguće je raditi s ljudima bez pravih uvida, bogatog znanja i neslužbene devize svih alternativaca “ništa ljudsko nije mi strano”. Profesionalna deviza je “svakome pomoći, nikome ne naškoditi i preporučiti kolege koji su možda stručniji za problem koji vas muči”, naravno i točnost i preciznost u odgovorima.

Ako ste u delikatnoj situaciji i ne snalazite se nazovi astrotarot

Svatko se može naći u situaciji koju ne može s nikim podijeliti, dijelom zbog toga što je se srami, dijelom zato da ne povrijedi bliske osobe. Ako ste u delikatnoj situaciji i ne snalazite se nazovite astrotarot i u apsolutnoj anonimnosti iznesite svoj problem, postavite pitanja koja trebate postaviti, odgovori vas mogu iznenaditi i ponuđena rješenja rasteretititi. Ponekada su odgovori na teška pitanja lakša nego što ste se nadali, ali dogodi se i obrnuto.

Astrotarot savjetnici su veliki stručnjaci, svatko u svom području i ako vam naprimjer tarot majstor preporuči astrologa koji vam može napraviti natalnu kartu koja će vam objasniti zašto se neke stvari u vašem životu moraju dogoditi, prihvatite to. Ako vas astrolog usmjeri numerologu ili tarot majstoru, vjerujte da je našao u vašoj trenutnoj zvjezdanoj konstelaciji razloge za to. Ako vam treba talismanska ili neka druga zaštita bit ćete spojeni sa stručnjacima koji se bave skidanjem uroka, čišćenjem negativnih energija i zaštitama od zla.

Kada ste u problemima svi putevi vode u astrotarot

Svakome se dogodi da se zapetlja u i izgubi u intrigama drugih ljudi, ali i u vlastite pogrešne odluke i izbore. Kada vam život postane kaotičan i bremenit, kada ste u problemima svi putevi vode u astrotarot, jer trebate točne i precizne odgovore na vrlo konkretna pitanja i stvarne probleme da bi se izbavili iz rašomona u kojem ste zapeli. Istina, ponekada ćete trebati samo potvrdu svojih sumnji ili potvrdu da ste donijeli ispravne odluke.

Astrotarot rado nazivaju i ljudi koji nemaju nekih teških problema, nazovu iz čiste ljudske radoznalosti, a radoznalci su divni sugovornici, oni svašta pomalo znaju, sve ih zanima, pozitivno kritični su i uvijek daju povratne informacije. Fascinirani kada im se nešto od rečenog u životu dogodi, jednostavno opet nazovu i oduševljeno opisuju kako se dogodilo točno kako je proricanje ranije najavilo, a ponekad kažu da su više trebali vjerovati onome što im je rečeno, pa sada ne bi bili toliko šokirani.

Nazovite tarot majstore