Tarot centar Zara

Tarot centar Zara

Tarot centar Zara, saznajte svoju budućnost uz pomoć tarota

Odgovore koje nam pruža tarot mogu biti zaista nevjerojatni. Tarot centar Zara nam govori da čarolija uvijek nađe put do nas, što potvrđuje sa svojim timom iskusnih tarot majstora. Kako opisati tarot? Riječ je o metodi proricanja budućnosti uz pomoć tarot karata. Tarot pripada u svijet Ezoterije, a navedeni svijet je skup različitih učenja i znanja koji se bave onime što naše oči ne mogu vidjeti, ali možemo osjetiti. Tarot i ostale metode proricanja budućnosti stoljećima fasciniraju mnoge, što je pridonijelo sve većoj popularnosti tarota. Da li svatko može pristupiti tarot čitanju? Odgovor je naravno! Tarot je dostupan svima onima koji su spremni otvoriti svoj um i podijeliti svoje emocije.

Da li su potrebne posebne pripreme za tarot čitanje? Tarot centar Zara navodi da ne, iako bi bilo poželjno da si unaprijed odredite pitanja koja Vas zanimaju. U slučaju da dobijete “blokadu” ili da u trenutku javljanja tarot majstora osjetite nelagodu, prepustite se navođenju tarot majstora. Zašto je bitno biti opušten prilikom tarota? Znamo kako je sve u svijetu jedna velika energija. Prilikom otvaranja karata, tarot majstor prenosi vašu energiju na karte i one će dati određeni odgovor. Vjeruje se da kako pozitivom privlačite pozitivne scenarije, dok negativom privlačite one negativne. Prepustite se navođenju tarot majstora i uživajte u vremenu koje Vam je posvećeno.

Tarot centar Zara, saznajte svoju budućnost uz pomoć horoskopa

Tarot centar Zara Vam nudi čitanje tjednog, mjesečnog ili godišnjeg horoskopa po njegovim znakovima. Također, u ponudi je i osobi horoskop koji se izrađuje putem natalne karte. Što je zapravo horoskop? Horoskop se može opisati kao vrsta dijagrama koji se koristi u svijetu astrologije. On prikazuje položaj planeta, zvijezda, Sunca te Mjeseca u trenutku kada smo se rodili. Horoskop je sačinjen od velikog broja elemenata i povezanosti. Kod izrade horoskopa, Tarot centar Zara astrolozi u obzir uzimaju astrološke elemente, astrološke znakove, astrološke kuće, planete i isto tako planetarne aspekte. Kod samog računanja horoskopa, Zemlja se uzima kao centar, iako ona nije središte našeg Svemira.

Horoskop nam može pokazati moguće događaje u našem životu, najvažnije osobine, i ono na što bi se primarno trebali fokusirati. Horoskop nam po znaku može pokazati određeni karakter, zanimanje, interes, osobnost i planove određene osobe. Znamo kako je svaka osoba posebna, no astrolozi tvrde kako su neke zajedničke karakteristike ipak svojstvene za svaki znak. U primjerima Ovnovi su tvrdoglavi, Lavovi su ponosni, Ribe su osjećajne, Blizanci su zaigrani, Vage su neodlučne, Vodenjaci buntovni, Bikovi su materijalistični, Djevice su uredne, Rakovi su emotivni, Škorpioni su staloženi, Strijelci su sretni, Jarci su prodorni. Svaki horoskopski znak ima određene karakteristike koje će se pojaviti u osobi koja je rođena u određeno doba.

Tarot centar Zara, saznajte svoju budućnost uz pomoć natalne karte

Natalna karta je usko povezana s horoskopom, i zapravo se smatra najtočnijim opisom osobe i njene budućnosti. Tarot centar Zara nudi mogućnost izrade natalne karte. Što je zapravo natalna karta? U trenutku kada smo se rodili planeti u Svemiru su već ispisali našu priču. Što god radili u ovome životu, kakve god odluke donosili, ishod će ovisiti o tome što je naša sudbina odredila. Položaj planeta na dan rođenja je moguće provjeriti uz natalnu kartu, koja se u astrologiji predstavlja kao rodni list Svemira.

Ovaj rodni list sadrži sve ono što smo mi – donosi nam uvid u nas same. Tarot centar Zara navodi kako ne postoji točniji prikaz našeg života od natalne karte, jer je nemoguće promijeniti položaj Planeta i znak pod kojim smo rođeni. Izradu natalne karte ćete zatražiti kod astrologa, koji će Vam detaljno pročitati što Vam je ona rekla. Natalna karta Vam otkriva Vaše unutarnje i vanjsko JA, otkrit će Vam Vaše emocije, Vaš intelekt, način na koji volite, način na koji živite svoj život, pokazat će Vam vaše snage, pokazat će Vam Vaše izazove.

Nazovite tarot majstore