Zara besplatni tarot

Zara besplatni tarot

Zara besplatni tarot centar ponuda

Zara besplatni tarot je portal kojeg možete pronaći online koji vam može ponuditi brojna znanja i tehnike ezoterije. Veliki broj korisnika svjedoči u recenzijama o kvaliteti savjetovanja koje u ovom centru možete dobiti kada vas muče pitanja iz tema ljubavnim posla, karijere, prijateljstava, vlastitog stava i samopouzdanja, odnosa unutar obitelji, zapravo o svemu što vas zanima.

Tarot uz astrologiju i horoskop glavna su znanja koje Zara besplatni tarot centar ima u svojoj ponudi. Koristeći se naukama astrologije gledajući širu sliku položaja zvijezda od trenutka vašeg rođenja tumači prošle događaja, te prema trenutnom položaju zvijezda određuje događaje koji se sada dešavaju i kako će ti događaji utjecati na vašu bližu i daljnju budućnost.

Natalna karta je prikaz položaja planeta astrologije u trenutku vašeg rođenja ovisno o mjestu gdje ste rođeni. Izradom natalne karte dobit ćete uvid u svoj cjelokupan život te što možete očekivati nadalje jer planete se kreću uvijek istom brzinom istom putanjom a astrologija je znanost koja može izračunati položaje planeta daleko u budućnost.

Zara besplatni tarot majstori i savjetnici

Zara besplatni tarot majstori i savjetnici su iskusni majstori u svom zanatu tarota ili astrologije. Zara tarot majstori su stručnjaci ovih drevnih znanja koji su istovremeno i osjećani i intuitivni, te znaju slušati svaku vašu riječ koju kažete. Čak je i ton glasa važan našim tarot savjetnicima jer po tonu glasa znaju prepoznati emotivnu notu rečenice iako možda vi kao klijent ne želite otkriti sve detalje naši će stručnjaci primijetiti.

Empatija i povjerenje je nešto što možete očekivati od naših tarot majstora i savjetnika koji dobro slušaju i vrlo su komunikativni. Najvažnije od svega da u razgovoru osjetite da se možete povjeriti bez susprezanja i zatražiti pomoć ili savjet koji vam o ovom trenutku treba kako biste znali donijeti neku odluku ili kojim putem dalje nastaviti.

Život je borba, život je učenje, život je znanje, a naši savjetnici će vam pomoći da svoj život živite punim plućima bez zadrški, bez boli, bez mržnji, bez patnji, bez zavisti, bez loših negativnih energija. Uz naše savjetnike ćete se osjećati slobodno, puni energije i puni pozitive koja je svima potrebna. Zara besplatni tarot je tu za vas.

Zara besplatni tarot pročitajte naše blogove

Zara besplatni tarot jedan je od rijetkih tarot centara koji ima vlastiti blog u koje se obrađuju brojne teme. Na primjer u sekciji astrologije možete pronaći kvalitetne tekstove o retrogradnom Merkuru i kako on može biti osobno koristan za svakog od nas. Blog o trenutnom položaju planeta i kako taj položaj utječe na nas i događaje koji nama se dešavaju mogli bi vas zainteresirati.

Blog o tarotu kao drevnoj tehnici i prenesenom znanju tumači kako se tarot stoljećima koristio za proricanja, tumačenja budućih događaja i situacija koje utječu i na same pojedince. Tehnika znanja tarota ima više smjerova, više načina otvaranja karata od kojih svako otvaranje ima svoja pravila tumačenja značenja otvorenih karata na pitanje klijenta. Provjerite sami sa tarot majstorom kakva vas sudbina ili rješenje postojećeg problema očekuje.

Zara besplatni tarot vam daje i blog o ljubavi i vezama, tumači karmičke i sudbinske veze, razlike između njih. Veze unutar obitelji, veze između prijatelja, veze između zaljubljenih, veze između kolega na poslu u poslovnom okruženu, te bezbroj drugih raznolikih veza koje se među ljudima mogu razvijati. Prepustite se tumačenju stručnjaka i mnoge će vam stvari biti jasnije.

Nazovite tarot majstore