Zara tarot

Zara tarot

Zara tarot, saznajte svoju budućnost uz pomoć tarota

Tarot se često opisuje kao moćan alat za proricanje budućnosti, no on je puno više od toga. Tarot nam može poslužiti i kao vodilja u sadašnjosti. Zara tarot navodi kako je čitanje tarot karata moćan alat koji nam donosi odgovore na ono što je bitno. Pogrešno je misliti kako se tarot karte koriste samo za proricanje budućnosti, njihova svrha je predviđanje. Kada govorimo o tarotu, govorimo o razvoju naše intuicije, osjećaja koji uvijek mora biti prisutan ako želimo donositi pravilne odluke. Zara tarot stručnjaci navode kako je najsnažniji način za čitanje tarota pristupanje vlastitoj intuiciji i unutrašnjoj mudrosti.

Naše unutarnje JA krije sve odgovore, no ponekad nam je potrebna mala pomoć kako bi ih oslobodili. Kada tarot majstor otvara Vaše karte, on ih otvara na temelju vaše energije koju prenosite – što znači da su karte Vaše zrcalo. Važno je naglasiti kako je svatko od nas povezan s kolektivnom te univerzalnom mudrošću, što će doći do izražaja kada se povežemo s našom intuicijom. Kroz tarot čitanje možete shvatiti da ste sami sebi dovoljan odgovor, no isto tako možete dobiti savjet ili odgovor koji će Vam pomoći u sadašnjosti ili budućnosti.

Zara tarot, saznajte svoju budućnost uz pomoć astrologije

Astrologija kao pojam je poznata većini nas, no znate li što je ona u definiciji? Astrologija vidi nas ljude ne samo dio života na zemlji, već nas gleda kao bitan dio cijelog Solarnog sistema. Astrologija će pratiti snažan planetarni utjecaj na osobe prema datumu i godini rođenja. Što nam mogu otkriti iskusni astrolozi? Astrolozi, kao i tarot majstori Vam uz kombinaciju oba svijeta mogu pokazati dosta toga što leži ispod vaše površine. Uspoređivanjem natalne karte s tarot kartama astrolozi vam mogu otkriti one najdublje tajne i emocije Vas i Vaših bližnjih.

Kakve odgovore nam može dati astrologija? Zara tarot otkriva kako nam astrologija donosi sljedeće odgovore: Odgovori na temu karaktera, veza, odnosa, odgovore o našem životu i nama samima. Odgovori se postižu uvidom u položaje planeta i njihove stupnjeve u vrijeme kada smo se rodili. Na temelju interpretacije navedenog astrolozi dobivaju jasnu sliku o određenoj osobi, kao i njenim potencijalima. Zara tarot Vam nudi izradu i čitanje natalne karte. Natalna karta Vam donosi duboki uvid u Vas same i vaš budući život.

Zara tarot, saznajte svoju budućnost uz pomoć natalne karte

U trenutku kada ste se rodili planeti na nebu su spremno ispisali priču koja se zove Vaš život. Sve što radite, svaka Vaša emocija, sve će to ovisiti o Vašoj ispisanoj priči među zvijezdama. Natalna karta se opisuje kao svojevrstan osobni zapis, ili rodni list Svemira koji pruža sve informacije o Vama i Vašem životu. Vaša energija, Vaši osjećaji, Vaše reakcije, Vaši koraci – sve se nalazi među zvijezdama. Zara tarot astrolozi Vam omogućuju izradu natalne karte, kao i njeno detaljno tumačenje. Osim vlastite natalne karte, natalnu kartu možete i izraditi i za partera i zatražiti uspoređivanje.

Iskusni astrolozi Vam mogu dati odgovore na najintimnija pitanja, što je često od pomoći mnogima. Zara tarot uspoređuje natalnu kartu kao osobnog vodiča ili osobnog putokaza kroz život. Ona Vam daje odgovore na pitanja da li ste na pravome putu, što Vas očekuje u budućnosti i koje lekcije ste trebali do sada naučiti. Natalna karta će Vam pomoći da shvatite kakva ste osoba i što Vam je važno, što znači da će ona cijeli Vaš život staviti u perspektivu. Vrhunski astrolozi će Vam objasniti sve što Vam natalna karta govori o Vama samima.

Nazovite tarot majstore